--20-- FAţă îN FAţă CU PROVOCARILE ZILNICE - SIMIDON S.R.L.
SIMIDON S.R.L.


Faţă în faţă cu provocarile zilnice
  sambata, 30 Ian 2016        Despre noi



"A venit vremea sa mergeti la mare, dar va e rusine sa va afisati in public in costum de baie, din cauza celulitei? Va doriti din tot sufletul sa scapati de ea, dar nu ati reusit pana acum? Exista in magazinele naturiste niste pantaloni speciali, care provoaca transpiratia si va ajuta sa scapati de celulita. In plus, e recomandat sa se bea multa apa sau sa se maseze usor cu creme, care contin cafeina si iedera. Alt truc ar fi sa opariti frunze de vita-de-vie, le lasati la racit si apoi le aplicati pe toate locurile cu probleme si infasurati acea parte din corp cu o folie din plastic. Intr-o luna, veti fi ca si noi. Mai exista si un produs care se administreaza intern, numit cel-lisa."

Liliana SIMIDON, Fitoterapeut, Libertatea, 15.07.2008

“Este foarte clar că marile companii farmaceutice vor să interzică remediile din plante. E drept, nu pot face acest lucru din prima, dar încet-încet, cei care comercializează aceste produse vor avea dificultăţi. Produsele care nu se vor mai găsi sunt cele de origine asiatică.”

Liliana SIMIDON, Fitoterapeut, Libertatea, 1.0.2011

"Când ieşi într-un loc cu vegetaţie multă (pădure, parc etc.), încearcă să mănânci ceapă sau usturoi. Mirosul acestora nu le e pe plac insectelor şi le va ţine la distanţă de corpul tău. Nu folosi parfumuri sau creme cu mirosuri dulci. Mare atenţie şi cum te îmbraci. Albinele şi viespile sunt atrase de culori precum negru sau nuanţele electrice. Poartă haine albe, roz stins sau galben pal. Un alt truc ca să le ţii la distanţă e să te dai pe corp cu ulei de eucalipt sau de mentă."

Liliana SIMIDON, Fitoterapeut, Libertatea, 1.0.2013



                                                                                  

Despre noi




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare




CATEGORII OFERTE
SANATATE & FRUMUSETE




              
     
X