--20-- POTENT POWER 100 TABLETE - SIMIDON S.R.L.
SIMIDON S.R.L.


Potent Power(100 tablete)
  luni, 29 Feb 2016        Produse



Supliment alimentar

Descriere: Tonic si revitalizant pentru barbati. Este sustinut metabolismul, circulatia sanguina, forta si masa musculara, echilibrul hormonal si sexual.

Ingrediente: Syzygium aromaticum, Asparagus racemosus, Quercus infectoria, Tribulus terrestris, Asphaltum paniabum, Myristica fragrans, Centipeda minima, Asteracantha longifolia, Withania somnifera, Yashad bhasm, Gond babool, Chlorophytum arundinaceum, Gumma acacia.

Ingredientele contin tonice, afrodisiace si stimulative, uleiuri volatile, taninuri, principii amare, minerale si oligoelemente, mai ales zinc si lecitina.

Combinatia de plante este recunoscuta pentru efectele sale de sustinere a sanatatii prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilitatii si performantelor sexuale masculine in conditii de stres si suprasolicitare intelectuala si fizica.

Indicatii: Contribuie optimizarea functiilor si activitatii aparatului genital masculin, sustinerea prostatei, sistemului urinar, libidoului, fertilitatii si performantelor sexuale masculine in conditii de stres si suprasolicitare intelectuala si fizica. Este potrivit pentru sustinerea structurilor nervoase, sistemului imunitar, sistemul antioxidant endogen, crescand rezistenta organismului la conditiile de mediu si incetineste imbatranirea.

Mod de utilizare: cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu 1/2 ora inainte de mesele principale sau la 1 ora dupa masa, pentru cel putin 2 luni (optim 6 luni).

Pentru uzul exclusiv al barbatilor.

Producator: Ayurmed


Produse




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare




CATEGORII OFERTE
SANATATE & FRUMUSETE




              
     
X