--20-- MASTI PENTRU PAR - SIMIDON S.R.L.
SIMIDON S.R.L.


Masti pentru par
  duminica, 31 Ian 2016        INFORMATII



Uleiul de masline contine o cantitate mare de substante nutritive, minerale si vitamine esentiale pentru cresterea parului, de aceea se foloseste la obtinerea uneia dintre cele mai hidratante si hranitoare masti. Este ideala pentru curatarea pielii capului de celulele moarte, intensificarea respiratiei pielii si stabilizarea glandelor sebacee. Folosind uleiul de masline ca masca de par, poti uita de matreata, iar firul de par iti creste matasos si stralucitor .

Pentru parul normal, se freaca firul de par cu ulei de masline la radacina, iar restul se aplica pe lungime. O astfel de masca trebuie facuta de doua ori pe luna. Pentru parul deteriorat se poate aplica aceasta masca in fiecare saptamana, alternand cu alte tipuri de masti hidratante.

Masca pentru par din ulei de masline cu henna

Daca doriti intarirea firului de par degradat este necesar sa aplicati de patru ori pe luna urmatoarea masca: 1 lingura henna incolora adaugata la aceeasi cantitate de ulei de masline se amesteca impreuna cu un galbenus de ou, o lingurita de miere si o lingurita de coniac. Masca se aplica la radacina parului, apoi se distibuite pe intreaga lungime a firului timp de o ora, dupa care se spala.

Masca pentru par din ulei de masline si ulei de jojoba

O alta masca, din ulei de masline impreuna cu ulei de jojoba, hidrateaza parul uscat si previne fragilizarea sa, facandu-l matasos si stralucitor. Se amesteca uleiul de jojoba si uleiul de masline in aceeasi proportie, apoi se incalzeste si se aplica pe firul de par, pornind de la radacini. Se acopera capul cu un prosop cald si se lasa masca timp de o ora, dupa care se spala cu sampon.

Masca pentru par cu ulei de masline si galbenus de ou

Pentru crestere lenta a firului de par si parul fragil faceti o masca din 30 gr de ulei de masline amestecat cu doua galbenusuri de ou. Masca obtinuta se aplica pe par pentru o jumatate de ora si se spala cu sampon si cu apa calda.

Masca pentru par cu ulei de masline si suc de lamaie

Masca de par cu ulei de masline si suc de lamaie stimuleaza cresterea parului si previne pierderea lui. Aveti nevoie de 2 linguri de ulei de masline cu 1 lingurita de suc de lamaie. Amestecul se incalzeste la 40 de grade intr- o baie de aburi. Masca este masata incepand cu radacina firului de par, dupa care trebuie sa va acoperiti capul cu folie de polietilena si un prosop. Masca trebuie lasata timp de trei ore dupa care se spala cu sampon. Ati putea incerca sa amestecati uleiul de masline cu iaurt in loc de suc de lamaie, da rezultate foarte bune.


INFORMATII




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare




CATEGORII OFERTE
SANATATE & FRUMUSETE




              
     
X