--20-- MEMO ON 50 TABLETE - SIMIDON S.R.L.
SIMIDON S.R.L.


Memo On(50 tablete)
  luni, 29 Feb 2016        Produse



Supliment alimentar

Descriere: Memorie de elefant. Contribuie la functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamentul intelectual. Sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare, sistematizare) si coordonarea fizico-mentala.

Memo On este un stimulent al memoriei, continand plante si extracte naturale din plante care, printr-o actiune sinergica, protejeaza sistemul imunitar si procesele psihice, intarzie procesul de oboseala mentala, inlatura sau reduce anxietatea si stimuleaza increderea si optimismul, fara a produce sindromul obisnuintei sau a avea efecte secundare nedorite.

Ingrediente: Bacopa monnieri extract, Convolvulus pluricaulis, Gumacacia, Glycyrrhiza glabra extract, Yashad bhasm, Piper longum, Emblica officinalis.

Bacopa monnieri (Brahmi) - sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare) si coordonarea fizico-mentala.

Convolvulus pluricaulis (Shankhpushpi) - este o planta recunoscuta in medicina ayurvedica pentru mentinerea atentiei, concentrarii, capacitatii de intelegere, prelucrare, sistematizare si retinerea informatiilor.

Glycyrrhiza glabra (Lemn-dulce) - este un tonic mental, sustine functionarea normala a sistemului nervos, concentrarea, memoria, capacitatea de analiza. Sustine functionarea normala a digestiei si mentine trazitul intestinal normal. Substantele bioactive au efect usor laxativ si sustin refacerea mucoasei gastro-intestinale. Fitonutrientii (glabridin) suprima procesul de formare a grasimilor. Sustine enzimele implicate in metabolizarea grasimilor la nivelul ficatului. Sustine cresterea nivelului de estrogen si echilibrul hormonal feminin la menopauza. Fitonutrientii contribuie si la mentinerea sanatatii sistemului respirator.

Emblica officinalis (Amla) - fructele, datorita fitonurientilor, au proprietati antioxidante puternice, mentinand functionarea normala a organismului, sporind starea de sanatate, vitalitatea si longevitatea. Vitamina C din fruct sustine sistemul imunitar prin formarea de globule albe si anticorpi care sunt implicati in lupta impotriva infectiilor. Are rol in mentinerea sanatatii sistemului nervos, cardiovascular, in special sistemului venos. De asemenea sustine digestia si procesul de detoxifiere. Sustine metabolismul lipidic, procesele de detoxifiere la nivelul ficatului si functionarea normala a tranzitului intestinal. Fitonutrientii asigura normalizarea aciditatii si integritatea mucoasei gastrice.

Ocimum sanctum (Busuioc) - adaptogen, sustine functionarea organismului in conditii de suprasolicitare si stres. Este neuroprotector, stimuleaza circulatia sanguina si protejeaza creierul de efectul distructiv al glutamatului. Scade stresul care poate induce oboseala, apatie, instabilitate emotionala. Este protector gastric, eficient in digestie si absorbtia nutrientilor din alimente. Uleiul volatil din busuioc sustine eliminarea parazitilor intestinali.

Celastrus paniculatus (Jyotishmati) - substantele active din seminte sustin mentinerea echilibrului neurotransmitatorilor; planta creste performantele cognitive, concentrarea si memoria.

Yashad bhasm (Zinc) - zincul reduce stresul si imbunatateste memoria fiind implicat in zona cerebrala responsabila de invatare si memorare, faciliteaza comunicarea intre neuroni. Zincul are un rol important in mentinerea imunitatii, sanatatii pielii, parului si unghiilor. Scade glicemia si are rol important in prevenirea complicatiilor diabetului (deteriorarea microcapilarelor, neuropatie, etc.).

Indicatii: Contribuie la imbunatatirea capacitatii cognitive, de memorare si cresterea randamentul intelectual, sustine sistemul nervos in perioadele cu activitate fizica si intelectuala intensa. Este potrivit pentru cresterea rezistentei organismului in cazuri temporare de stres, intarzierea aparitiei oboselii si sustine refacerea resurselor de energie ale organismului in caz de stres, sustinerea elevilor si studentilor la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor.

Mod de utilizare: Cate 1 tableta de 2-3 ori pe zi.
Se administreaza cu ½ ora inainte de masa sau 1 ora dupa masa, nu mai tarziu de ora 18.00 pentru 30-60 de zile.

Producator: Ayurmed


Produse




CONTACT
    arata tel
          arata mobil
    arata email

Formular contact   Abonare




CATEGORII OFERTE
SANATATE & FRUMUSETE




              
     
X